Čistenie kobercov nám zabezpečí profesionálna firma. Spoliehame sa na rotačné tepovanie Trenčín

Predčasom sme sa s manželom presťahovali do Trenčína, keďže taká ponuka práce sa jednoducho odmietnuť nedala. Aj byt bol po čiastočnej rekonštrukcii. Jediné, čo nás v tomto smere trápilo, boli záťažové koberce, poriadne zanesené prachom a nečistotami. Vybavení čistidlami všetkého druhu, sme ich spoločne drhli viac ako hodinu, no výsledok bol sklamaním.

13

Sadli sme si teda za počítač a vyhľadali kontakty na upratovacie firmy. Našlo sa ich dosť a výber nebol jednoduchý. Porovnávali sme všetky cenové ponuky, odporúčania klientov, recenzie a rôzne hodnotenia. Našim víťazom sa vo finále stala firma A SERVIS LIPKA, s. r. o., mechanické tepovanie kobercov, mechanické čistenie sedačiek Trenčín.

 

Keďže nebolo na čo čakať, zavolali sme. Netrvalo dlho, a mali sme v rukách cenovú ponuku a možný termín realizácie. Sľúbili sa nám o tri dni a prišli presne. Do bytu vyniesli masívny kotúčový stroj, prešli si spolu s nami byt a povedali ako s prácou začnú a budú pokračovať. Postupne do kobercov naniesli účinnú chemickú látku, ktorá uvoľnila všetky druhy nečistôt. Onedlho koberce starostlivo rozkartáčovali, aby špina vyšla na povrch. Nakoniec koberce povysávali silným vysávačom a boli hotoví. Vo všetkých miestnostiach sa naše dlážky rozsvietili sviežimi farbami a bytom krásne zavoňala čistota. S odvedenou prácou firmy A SERVIS LIPKA sme boli nevýslovne spokojní, a to v každom ohľade – od začiatku až po samý koniec. Aj naďalej ju budeme považovať za najlepšiu adresu v upratovaní a radi ju doporučíme aj v našom okolí.

 

 

Vďaka firme „Čistenie okien Trenčín“ nemusím voľný čas tráviť upratovaním

 

Drvivá väčšina z nás plánuje veľké upratovanie na jar a pred Vianocami. Zrejme budem výnimka, pretože najväčšie upratovanie plánujem tesne pred začiatkom prázdnin. Dôvod je prostý. Medzi dovolenkami som totiž rada, ak si celá rodina pohodlne vybalí, ja veci vyperiem a vzápätí sa zbalíme a vyrážame. Týka sa to najmä detí, keď smerujú do letných táborov. V tomto zhone mi potom na veľké upratovanie mnoho času neostáva. Bokom ponechávam horúčavy, ktoré žiadnu prácu nespríjemňujú, tobôž tú v domácnosti. A priznávam, keď deti odcestujú, rada si užívam kúsok voľného času, bez povinnosti starať sa alebo krúžiť izbami s vedrom a okenou v rukách.

 

Aj preto som tento rok uvažovala o možnosti objednať si na upratovanie dajakú špecializovanú firmu, ktorá to najhoršie spraví namiesto mňa, hlavne umývanie okien. Táto práca ma odjakživa odpudzovala. S manželom sme na webe našli firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., výškové práce Trenčín, čistenie fasád, umývanie okien, odstránenie polepov. V ich bohatom a pestrom portfóliu bola aj ponuka umývania okien. Pri práci ich bola radosť sledovať. Okná, vrátane rámov, mali rýchlo a perfektne čisté. Na skle nebolo vidno žiadne šmuhy a leskli sa hádam viac ako zrkadlo v kúpelke. Uvažovala som, že ak by som okná musela umývať sama, strávim pri nich celý deň a výsledok by ma neuspokojil. Zamestnanci A SERVIS boli hotoví za pár hodín a okná vyzerali – a vyzerajú – skvele.

 

Táto dobrá skúsenosť len potvrdila moje úvahy, že služby tejto „dobrej adresy“ využijem celkom určite aj inokedy. Zamestnanci sa chovali naozaj milo a profesionálne, a tak nemám najmenší dôvod pátrať po iných, podobných firmách. Po našom doporučení a získaných skúsenostiach sa podobne rozhodol celý rad našich priateľov a známych.

 

 

 

Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login